Om lipinski web design

Titken Lipinski BarlajLipinski web design er et enmands-firma med speciale i design og programmering af web-sites, drevet af Titken Lipinski Barlaj.

Jeg har arbejdet professionelt med webudvikling og design siden 1998. Til dagligt arbejder jeg som systemudvikler i den finansielle sektor.

 

 

 


Wordpress løsninger

Jeg sætter Wordpress sider op, tilretter i skabeloner og underviser i Wordpress.

Jeg kan også sørge for, at din Wordpress installation er opdateret. Mange Wordpress installationer bliver ikke opdateret, og bliver således et let offer for ondsindede hackere, der udnytter de eventuelle svagheder der findes i gammel software/kode.

Kontakt for mere info og se referencer

Projekter

Kalenderen blev lavet tilbage i 2007 - blot tiltænkt som en online kalender til mig selv, hvor jeg kunne se hvordan helligdage lå på et år. Inspirationen var en klassisk reklamekalender, der viser det hele på en A4 side, du kan vende.

Senere har jeg udvidet med PDF-funktionalitet, og lavet lidt på andre versioner af kalenderen. Jeg har flere ideer til kalenderen, som jeg pusler med, men svært ved at finde tiden til det.

Jeg troede kun det var mig selv der brugte siden, indtil en dag, hvor jeg loggede ind i mit statistikværktøj, for at se hvor mange besøgende der var, udover mig selv - og jeg blev ret overrasket.

I dag (2017) er der ca 30.000 unikke besøgende hver måned, ca 50.000 sidevisninger og ca 6.000 pdf-visninger hver måned.

link2run.com der er tænkt som en slags løbeportal, hvor du kan opmåle og gemme dine løberuter og føre motionsdagbog. Med tiden er det meningen, at der skal være funktioner for løbeklubber, ligesom det skal være muligt at finde en løebmakker i sit nærområde.

skolernes-ferie.dk giver overblik over, hvornår folkeskolerne holder ferie - det er baseret på kalenderen fra siden her. Viser også skoledistrikter i Københavns kommune på et kort.

badevandet.dk giver overblik over badevandskvalitet og badevandstemperatur samt prognose for de kommende dage. Viser også prognose for vejret.

solopgang.dk viser hvornår solen står op og går ned. Find dit eget sted, eller vælg et ved at trække rundt på kortet. Viser også information om månefaser.

Kalender for koncerter og arrangementer i kirker henter data fra sogn.dk og samler oversigt over koncerter og foredrag i kirker i København, Roskilde og Helsingør stift. (Under udarbejdelse)

 

Se desuden referencer